"Joia Gurmanzilor"- La Pizza Marina serveşti masa la jumătate de preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzoienii au putut mânca pe săturate
Buzoienii au putut mânca pe săturate

Buzoienii pofticioşi pot mânca astăzi pe săturate şi fără să scoată foarte mulţi bani din buzunar. Această ofertă este lansată cu ocazia sărbătorii „Joia Gurmanzilor", zi în care se poate mânca pe săturate, dar la jumătate de preţ.

Buzoienii au ocazia până la miezul nopţii să ia masa la Pizza Marina unde pot servi mâncăruri pe alese, cu nota de plată doar pe jumătate. Oferta lansată pentru gurmanzi a început de dimineaţă, iar cei care nu au apucat încă să servească masa mai au la dispoziţie câteva ore până la miezul nopţii.

Pofticioşii au ocazia să aleagă din peste 30 de feluri de pizza făcută ca în Italia, peste 20 de feluri de paste italieneşti, dar şi dintr-o gamă largă de mâncăruri tradiţionale româneşti gătite ca la mama acasă. Pizza Marina a găzduit deja mulţi clienţi dornici să guste din meniurile culinare pregătite de cei mai buni bucătari.

„Propunerea a venit din partea Gastromedia şi noi am acceptat să participăm la această sărbătoare. Buzoienii găsesc la noi orice fel de mâncare românească, până la cea italienească şi orice consumă plătesc la jumătate de preţ. Ne aşteptăm ca astăzi să avem mai mulţi clienţi, iar grătarul va sta la baza meniurilor servite astăzi", ne-a declarat Ionel Matei, administratorul restaurantului Pizza Marina.

Încă de la primele ore de la deschidere, buzoienii gurmanzi au început să vină să servească masa, mulţumiţi de preţurile mici pe care le vor plăti. „Cred că este o idee foarte bună şi ar fi bine dacă ar participa mai multe restaurante din Buzău. Mâncarea de aici îmi place foarte mult, iar astăzi am ales să servesc friptură la grătar cu garnitură de cartofi prăjiţi", ne-a spus Cristina Niţă, o clientă în vârstă de 27 de ani.

Gurmanzii mai au la dispoziţie câteva ore de ofertă, timp în care pot servi cina.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite