Interlop buzoian, reţinut pentru că a bătut un tânăr în discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopul a fost dus la Judecătorie
Interlopul a fost dus la Judecătorie

Poliţiştii buzoieni l-au reţinut, aseară, pe Alfred Băncuţă, de 37 de ani, un interlop buzoian, acuzat de o serie de infracţiuni grave între care lovire sau alte violenţe. Au fost ridicate din locuinţa suspectului o bâtă de baseball, două bastoane cu inserţie metalică şi mai multe cuţite de diferite mărimi şi continuă cercetările în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au luat ieri măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva unui bărbat de 37 de ani, din Buzău, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe” şi „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a obiectelor fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere sau lovire”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

Buzoianul este suspectat că,  în noaptea de 4 spre 5 noiembrie a.c., în timp ce se afla în incinta unei discoteci din comuna Verneşti, a agresat cu un baston telescopic şi cu o sabie un tânăr în vârstă de 26 de ani, provocându-i acestuia leziuni ce au necesitat internarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, totodată, tulburând ordinea şi liniştea din localul respectiv.

Conflictul în local s-a produs spontan, buzoianul de 37 de ani fiind sub influenţa băuturilor alcoolice în acel moment. În baza autorizaţiei emisă de Judecătoria Buzău, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului, de unde au ridicat o bâtă de baseball, două bastoane cu inserţie metalică şi mai multe cuţite de diferite mărimi.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării activităţii infracţionale a buzoianului în vârstă de 37 de ani. În această dimineaţă, judecătorii au prelungit mandatul de reţinere, pentru încă 29 de zile.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite