Instanța l-a găsit vinovat. Polițistul șpăgar de la Pârscov, condamnat la doi ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un polițist buzoian a fost condamnat, zilele trecute, la doi ani închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

La jumătatea lunii iunie, un polițist buzoian a fost prins în flagrant de către ofițerii Direcției Generale Anticorupție în timp ce primea mită. Acțiunea ofițerilor DGA a fost determinată de sesizările venite din partea unui șofer, care îl acuza pe polițistul buzoian că, de fiecare dată când era oprit pentru control, îi cerea șpagă pentru nu lua împotriva sa măsurile legale ce se impuneau pentru comiterea de contravenții la regimul circulației.

Valentin Papa este numele polițistului buzoian prins în flagrant în timp ce lua mită. Acesta activa la secția de poliție rurală Pârscov și avea atribuții pe linie rutieră.

Marți, Tribunalul Buzău l-a condamnat pe acesta la pedeapsa de 2 ani închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată, în perioada octombrie 2011 - iunie 2012. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite