Înfrângere fără efect pentru Dacia Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voleibaliştii de la Dacia Buzău au cedat pe teren propriu în faţa ardelenilor de la Remat Zalău, scor 0-3 (25, 11, 21), într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a a Diviziei A1. A fost cea de a 13-1 înfrângere în actuala stagiune pentru elevii lui Marian Boldişteanu, însă una care pare să nu conteze în vederea obiectivului pe care îl au buzoienii, acela de a se salva de la retrogradare.

De ce nu a contat partida de ieri pentru voleibaliştii de la Dacia? Pentru simplu motiv că, după terminarea campionatului regulat, ultimele patru clasate, printre care se va regăsi şi Dacia Buzău, vor lupta pentru cele două locuri neretrogradabile, cu turnee la fiecare dintre acestea.

Cum Remat Zalău este în afara cvartetului din zona fierbite, atunci nici rezultatul negativ obţinut de buzoieni aseară nu va conta în economia acestui campionat regulat, decât pentru sălăjeni.

Revenind la partida propriu-zisă menţionăm că trupa pregătită de Marian Boldişteanu a reuşit să surprindă doar în primul set, luptând de la egal la egal cu adversarii dovadă şi scorul strâns înregistrat pe tabela de marcaj 25-27. A urmat un set secund încheiat rapid de sălăjeni, 11-25.

Partida a fost rezolvată de Zalău prin adjudecarea setului 3, care, în ciuda unei aparente reveniri a buzoienilor, s-au impus mai uşor decât a arătat-o scorul, 21-25. În urma acestei partide Dacia Buzău rămâne pe poziţia a 11-a, cu 15puncte, în timp ce Remat  Zalău, urcă un loc, pe 5, cu şanse reale de a se bate la titlu.


Marian Boldişteanu a trimis în teren în partida de duminică următorii jucători: Dorojan, M. Ţiboacă, C. Ţiboacă, Gheorghiu, Grigore, Oprea (Porumbescu), Homoc - libero.


Buzoienii vor întâlni etapa viitoare, a 15-a, în deplasare, sâmbătă, 30 ianuarie, Unirea Dej, un meci în care de pe banca tehnică va lipsi antrenorul Marian Boldişteanu, acesta urmând ca în zilele următoare să fie supus unei intervenţii chirurgicale ce îl va ţine departe de echipă aproximativ o lună de zile.


Etapa a 14-a, rezultate: Tomis Constanţa - Steaua Bucureşti 3-0; Dacia Buzău - Remat Zalău 0-3; Universitatea Cluj - Unirea Dej 0-3; SCMU Craiova - VCM Piatra Neamţ 3-0; Torpi Tg. Mureş - Dinamo Bucureşti (9.02.2010); CVM Braşov - Ştiinţa Baia Mare 0-3.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite