Încep spectacolele din Cafeneaua Artiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cafeneaua Artiştilor de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu reia sezonul spectacolelor din cadrul manifestării „Buzău - Anul Cultural 2011 cu un concert electro-pop şi o piesă de teatru.

În prima zi a lunii octombrie, buzoienii sunt invitaţi de la ora 21.00 să asiste la un concert al trupei Sonichouse iar pe 3 octombrie, la spectacolul „Tango, Monsieur”, al companiei InDArt.

Trupa Sonichouse este un produs nou al casei de discuri deMoga. Este compusă din patru instrumentişti, Vicky Red – vocal, keyboards, Kotto – chitară, R2 – bass şi G-San – tobe, care au devenit cunoscuţi pe marile scene ale lumii în urmă cu trei ani, odată cu colaborarea lor cu Morandi.

Radu alias R2 este pianist, absolvent al Conservatorului din Bucureşti. Vicky a cântat de mic în mai multe trupe, prin restaurant, Alex zis Kotto s-a apucat să cânte la chitară de mic, pe un instrument făcut cadou de părinţi iar Răzvan “G-San” este extravagantul trupei, plin de tatuaje şi accesorii gen cercel în spânceană.

Trupa a luat fiinţă în octombrie 2007, cei patru băieţi venind din trupe care abordau stiluri muzicale diferite. Acum, Sonichouse lucrează la un album pe care îşi vor face apariţia melodii din mai multe genuri: funk, funky-house, disco şi electro.

Cel mai recent produs al celor patru băieţi din Sonichouse este single-ul “Morning Sun“, pentru realizarea căruia au colaborat cu Marius Moga.

Concertul de la Buzău este programat pentru sâmbătă, de la ora 21.00, în Cafeneaua Artiştilor. Tot pe scena localului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu este programat pe 3 octombrie un spectacol de teatru, prezentat de o companie independentă, InDArt.

Este vorba despre piesa “Tango, monsieur?”, de Aldo lo Castro, care va începe la ora 21.00. Comedia este în stilul pieselor bulevardiere franceze şi a unor autori precum Pierre Chesnot.

Spectatorii buzoieni au ocazia să vadă pe parcursul a 75 de minute o tragedie comică în care patru femei convocate la vila aceluiaşi domn, în aceeaşi zi şi la aceeaşi ora, se simt trădate în dragoste şi hotărăsc să se răzbune pe Don Juan-ul necredincios, personajul Marco, sufocându-l cu dragostea lor.

Spectacolul “Tango, monsieur?” a fost regizat de Bogdan Gagu iar din distribuţie fac parte Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluţanu, Magda Chihaia, Alin Brancu, Cătălin Stelian şi Cristi Vasilică. Scenografia este semnată de Mihai Plăiaşu, regia muzicală, Dan Simion, coregrafia, Lucian Stan iar costumaţia, Roxana Lazăr. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Cafeneaua Artiştilor, sau “Casa celor şapte arte”, a fost inaugurat la începutul acestui an şi a găzduit până în prezent zeci de spectacole de teatru, concerte musicale şi întâlniri ale artiştilor. Horaţiu Mălăele, Nicu Alifantis, Cargo sunt câteva dintre numele de pe afişele unor evenimente găzduite de Cafenea.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite