Incendiu violent la o fabrică de textile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coloana de fum avea zeci de metri înălţime
Coloana de fum avea zeci de metri înălţime

Un incendiu violent a cuprins în această după-amiază o magazie din incinta unei fabrici de textile din Buzău, coloana de fum negru având zeci de metri înălţime. Au ars zece tone de lână adunată în baloţi de plastic şi ambalaje din carton. Pompierii au intervenit cu nouă cisterne de apă iar orice întârziere din partea lor se putea solda cu pagube şi mai mari, pentru că în vecinătate erau o conductă de gaze şi o parcare pen

Incendiul care a cuprins magazia fostei fabrici Filatura a fost observat de locatarii din blocurile vecine.

Potrivit unor martori, mai mulţi angajaţi ai societăţii în curtea căreia s-a produs evenimentul ar fi încercat să stingă cu forţe proprii incendiul. Au sunat la poliţie abia când s-au văzut depăşiţi de situaţie. "Au ars zece tone de lână, ambalaje din carton şi utilaje rezultate din procesul de dezafectare a unei secţii. Am intervenit cu nouă autospeciale", a declarat colonelul Dănuţ Nicolae, comandantul ISU Buzău.

Pompierii spun că evenimentul putea fi mult mai grav, dacă flăcările atingeau conducta de gaze care traversează curtea sau ajungeau la TIR-urile parcate la câţiva metri distanţă. O echipă de la Distrigaz a închis preventiv alimentarea conductei de gaze.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite