VIDEO Incendiu la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit luni, la un atelier aflat în incinta Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Atelierul destinat reparării tehnicii de calcul a fost cuprins de flăcări din cauze deocamdată neelucidate iar pompierii veniți la fața locului au acționat cu două autospeciale timp de aproximativ 30 de minute.

Incendiul a fost localizat şi stins de pompierii militari, din primele cercetări rezultând drept cauză „scurtcircuit electric”.

Nu s-au înregistrat victime, în urma incendiului fiind distruse prin ardere sau topire obiecte de mobilier, un calculator (unitate centrală, monitor, tastatură şi sursă de alimentare), un laptop, două aparate stabilock, staţii de emisie-recepţie portabile, un wattmetru, un osciloscop, două surse de alimentare şi alte piese electronice, fără a fi afectată capacitatea operativă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Valoarea pagubelor urmează a fi stabilită în urma inventarierii.

O echipă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incendiul.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite