VIDEO Încă un clan interlop buzoian, “legat” pentru proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

11 persoane, 10 bărbaţi şi o femeie, suspectaţi că duceau fete în străinătate şi le obligau să se prostitueze şi să fure, au fost reţinute în urma unei acţiuni de amploare a poliţiştilor buzoieni. În doi ani, interlopilor le-au picat victime 24 de tinere, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani.

Suspecţii reţinuţi de poliţişti au vârste cuprinse între 20 şi 42 de ani şi fac parte din clanul Olga din Râmnicu Sărat. În perioada 2009-2010 ei abordau fete din oraş şi din comuna Grebănu şi, sub pretextul că le oferă un loc de muncă în străinătate sau că le iau de soţii, le duceau în Austria şi în Italia unde le obligau să se prostitueze şi să fure.

(Update) VIDEO / Buzău: Capii clanului Severin, reţinuţi pentru şantaj


Cele care refuzau să se supună erau bătute şi ameninţate, dar cu toate acestea niciuna nu a avut curajul să se ducă la poliţie să reclame. Oamenii legii au aflat de existenţa acestei reţele de proxenetism şi au luat legătura cu colegii italieni care au reţinut cinci dintre traficanţi. Ceilalţi şase au fost prinşi în locuinţele lor din Grebănu, după o descindere în forţă.


Bunuri de lux


"S-a organizat o amplă acţiune pe raza comunei Grebănu, cu blocarea localităţii şi efectuarea a şapte percheziţii domiciliare. Cu această ocazie au fost depistaţi şase suspecţi, de la domiciliile cărora au fost ridicate mai multe bunuri, înscrisuri şi valori şi trei autoturisme de lux, ce urmează a fi indisponibilizate
", ne-a declarat cms. Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.


Tribunalul Buzău a emis pe numele celor şase mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Unul dintre suspecţii reţinuţi de poliţiştii buzoieni a fost condamnat în urmă cu 12 ani în Turcia, după ce a ucis un poliţist.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite