Buzău: Accident cumplit pe şoseaua morţii. O maşină a ajuns cu roţile în sus, pe câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele maşini au fost distruse
Ambele maşini au fost distruse

Un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineaţă pe Drumul European 85 între localităţile Costeşti şi Cioranca din vina unui şofer care a vrut să întoarcă fără să se asigure. În accident au fost implicate două autoturisme iar în urma impactului două persoane au ajuns în stare gravă la spital.

CITIŢI ŞI:   Infrastructura şoselelor, extremă urgenţă! Poliţiştii de la Rutieră cer investiţii pentru a opri seria accidentelor cu urmări tragice

Accidentul a avut loc în jurul orei 08.00. Potrivit martorilor, şoferul unei autoutilitare care mergea dinspre Buzău către Bucureşti, a vrut să întoarcă maşina fără să se asigure şi a fost lovit din lateral de o altă maşină care circula regulamentar.

Buzău

"Maşina Dacia Papuc mergea pe prima bandă către Bucureşti iar în paralel cu el mergea un autoturism Skoda Fabia. La un moment dat, şoferul de pe Dacie a tras stânga de volan, probabil a a vrut să întoarcă şi s-a băgat în faţa Skodei, şoferul de pe autoturism nu a mai avut ce face şi a intrat în el în lateral, din plin. Oamenii au ieşit din maşini dar doi dintre ei erau grav răniţi", ne-a declarat Victor Leahu, un şofer care a văzut exact cum s-a petrecut accidentul.

După primele cercetări de la faţa locului,poliţiştii au constatat că vinovat de producerea accidentului este Marian Simion, de 40 de ani, din Cioranca, şoferul autoutilitarei.

"Accidentul s-a produs ca urmare a neatenţiei şoferului autoutilitarei care a încercat să execute manevra de întoarcere fără să se asigure. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital", ne-a declarat comisarul Aurel Dănulescu, de la IPJ Buzău.

O femeie din Skoda şi un bărbat din autoutilitară au ajuns în stare gravă la spital iar maşinile s-au transformat în mormane de fiare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite