În sfârşit, Primăria duce asfaltul şi în mahala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Visul miilor de buzoieni care locuiesc la periferia oraşului de a avea asfalt în faţa caselor se va realiza, anul acesta, cu ajutorul unui credit bancar, pus la cale de edilii municipiului.

Primăria Buzău a dat undă verde întocmirii unui studiu de fezabilitate pentru asfaltarea integrală a unui număr de 18 străzi deteriorate şi a altora 26 care nu au fost niciodată asfaltate, ori au rămas de mult fără stratul de bitum.

„La sfârşitul acestei luni trebuie terminat studiul de fezabilitate, apoi o să contractăm un credit de cel puţin 12.000.000 de euro, rambursabil în cinci ani. Urmează încă două luni cu procedurile pentru licitaţie iar din vară dăm drumul proiectului”, a declarat Constantin Boşcodeală, primarul municipiului Buzău.

Edilul şef al municipiului estimează că lucrările se vor încheia la sfârşitul toamnei. „Asfaltarea străzilor este cam singura restanţă a primăriei, după ce s-a reuşit introducerea apei şi a canalizării în toate cartierele”, a completat edilul.

Primăria a întocmit deja o listă cu 18 drumuri care necesită reparaţii şi cu alte 26 de străzi de la periferia municipiului care vor „vedea” pentru prima oară asfaltul, spre bucuria localnicilor de pe Primăverii, Verii şi din cartierele Mihai Viteazul şi Simileasca.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite