Important: A apărut numărul 5 al ADS Buzău! Vezi aici articolele de impact!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş. Din sumarul celui de-al cincilea număr:

ANALIZĂ - Aleşii buzoieni au terenuri în plus şi conturi mai grase ca acum un an - Dintre cei zece deputaţi şi senatori de Buzău, cei care conduc în topul averilor sunt deputatul PSD Marian Ghiveciu şi senatorul PDL Viorel Constantinescu.

COMUNITATE - Scandal după modernizarea pieţei din Dorobanţi - Piaţa agroalimentară arată după un an şi jumătate de la modernizare ca un talcioc amărât, cu carpete în loc de pereţi.

POVESTE - Veteranul ringului de box - Marin Dumitru a antrenat până la 81 de ani şi nu stă nici acum departe de ring. Deşi oficial s-a retras la sfârşitul anului trecut, dragostea pentru ringul de box al celui mai longeviv antrenor din România nu-i dă pace  şi stă şi acum mai toată ziua în mijlocul sportivilor.

REPORTAJ - Fără braţe dar pe skateboard - Tânărul care tasteasă la calculator cu gura a învăţat acum să se deplaseze cu „placa”. Buzoianul Paul Danciu are ambele braţele amputate şi, pentru a putea face cumpărături singur, s-a ambiţionat să înveţe să meargă cu placa de skateboard,  alternativa sa la bicicletă.

TIMP LIBER - “Sărbătoarea Grâului”, petrecere câmpenească la Florica - Serbările vor avea ca punct culminant un concert de muzică populară cce o are cap de afiş pe Irina Loghin.

UTILE - Cum se adoptă un copil în România- ADS continuă campania de informare privind modul cum puteţi obţine diverse tipuri de documente de la instituţiile publice.

OAMENI - Constantin Ciurea, profesorul colecţionar de monede unice - Unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de fizică din Buzău îşi împarte viaţa între şcoală şi colecţia sa de bancnote şi monede vechi pe care o strânge de peste o jumătate de secol, care este demnă de cartea recordurilor.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite