Ieri prieten, astăzi adversar. Stoica revine în Buzău ca antrenor la Farul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica recunoaşte că meciul cu Gloria va fi unul greu
Stoica recunoaşte că meciul cu Gloria va fi unul greu

Fostul tehnician al Gloriei Buzău, Stefan Stoica, va fi adversarul formaţiei buzoiene. Demis recent de la Internaţional Piteşti, Stoica a fost numit antrenor principal la Farul Constanţa şi are ca obiectiv promovarea în prima ligă. Ştefan Stoica crede că şi Gloria ar putea promova, dar nu în acest an.

Fostul antrenor al Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, nu a rămas prea mult fără slujbă, după ce a fost demis de Internaţional Piteşti din cauza neîndeplinirii baremului de puncte.

După numai o săptămână, el a semnat un contract cu Farul Constanţa şi va fi adversarul formaţiei din Crâng dar şi al celor de la CSM Râmnicu Sărat în returul ligii a doua. Ştefan Stoica recunoaşte că va fi un meci greu pentru că are prieteni şi s-a ataşat de mulţi dintre jucătorii buzoieni.

Stoica are ca obiectiv promovarea în acest an cu echipa constanţeană în prima ligă și consideră că şi Gloria are şanse de promovare, însă nu în acest an. Adversar direct al formaţiilor buzoiene din liga a doua, Stoica crede că Gloria nu va retrograda, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă.

Ştefan Stoica îl va avea secund la Farul pe Vasile Mănăilă, ca şi în perioada în care antrena Gloria.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite