Liga 2: CSMS Iaşi a învins pe Gloria Buzău în ultimul minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La capătul unui meci în care elevii lui Ionuţ Popa i-au exasperat pe spectatori cu ratări din toate poziţiile, Marius Onofraş a adus victoria Iaşiului cu un gol marcat în minutul 90.

Revenirea lui Ionuţ Popa pe banca tehnică a CSMS-ului s-a încheiat cu o victorie, însă una chinuită. În faţa Gloriei Buzău, un adversar care a venit în Copou ca să facă figuraţie. În replică, Ieşenii au etalat un joc modest, pigmentat cu puţine ocazii.

„Performerul" echipei a fost, de departe, Herghelegiu. Atacantul ieşean a irosit cu nonşalanţă nu mai puţin de patru ocazii clare de a înscrie. Singura „performanţă" a acestul jucător este că este singurul fotbalist de la Iaşi care a reuşit să trimită un şut cadrat pe spaţiul porţii. În rest, Gado, Ghiceanu, Tincu şi Herghelegiu de trei ori au reuşit să rateze cadrul porţii din toate poziţiile.

Ultimele zece minute  au adus un forcing al gazdelor, concretizat abia în minutul 90, când mingea a ricoşat fericit până la Onofraş, plasat lângă bară, care a înscris de lângă linia porţii.

„Mi-a fost greu să dau gol de acolo, astea sunt cele mai dificile execuţii pentru mine. Am mai avut meciuri din acestea. Am dominat tot jocul şi dacă am fi marcat la una din ocaziile pe care le-am avut nu ne-am fi făcut viaţa grea. Suntem pe un drum bun, chiar dacă suferim încă", a declarat Marius Onofraş

Echipele de start:

CSMS Iaşi:: Popa - Ciucur, Tincu, Mitrea, Vladu - Onofraş, Straton, Tudor - Gado, Ghiceanu, Herghelegiu. Antrenor: Ionuţ Popa

Gloria Buzău: Sîrbu - Filip, Puşcă C., Tabără, Poteraşu - Puşcă M., Horovei, Corcoveanu, Prodan - Boboc, Cîmpeanu. Antrenor: Mihai Ciobanu

Cuvântul antrenorilor:

Ionuţ Popa: „Jocul a fost unul slab. Spaţiile au fost prea mici iar jucătorii noştri au fost lenţi, chiar dacă adversarul nu a contat în atac. De la mijloc în sus trebuie să iuţim jocul şi să avem mai multă fantezie. Aş vrea să pun evoluţia slabă din acest meci pe seama căldurii şi a lipsei de prospeţime".

Mihai Ciobanu: „Degeaba ne-am apărat bine dacă în atac ne-au tremurat genunchii. Poate am fi meritat un egal pentru efortul depus. Ne aşteaptă un campionat dificil pentru că avem obiective diametral opuse cu Iaşiul".

Mai citiţi:

Fotbal: Ionuţ Popa are nevoie de două-trei etape până va schimba pe CSMS Iaşi

CSMS Iaşi refuză ca meciurile de fotbal să fie televizate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite