Iarna a pus din nou stăpânire pe județul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au oprit deja traficul în zona DN 22
Polițiștii au oprit deja traficul în zona DN 22

Zăpada ne-a făcut din nou prizonierii ei. După numai câteva pre de ninsoare şi viscol poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să închidă traficul pe un drum naţional şi trei drumuri judeţene.

În judeţul Buzău a început să ningă încă de ieri. Buzoienii au răsuflat uşuraţi pe seară când zăpada s-a oprit. Pe timpul nopţii a început însă din nou să ningă iar vântul să viscolească zăpada. Stratul de zăpadă a depăşit deja 30 de centimetri iar în unele locuri s-au format troiene din cauza vântului care suflă cu putere.

În dimineaţa zilei în jurul orei 04.00 poliţiştii au dispus oprirea traficului rutier pe Drumul Naţional 22 Buzău Brăila, din cauza căderilor de zăpadă şi viscolului puternic care pe alocuri suflă cu peste 80 de kilometri pe oră.

Au fost constituite două filtre în zona localităţii Băile şi la ieşirea din municipiul Râmnicu Sărat, traseul dintre cele două filtre fiind verificat de agenţii de la posturile de poliţie din comunele situate pe DN 22, pentru identificarea eventualelor incidente.

De asemenea, la această oră, circulaţia autovehiculelor este oprită pe: DJ 203K, pe raza localităţii Beilic din comuna Săgeata, DJ 220 Murgeşti - Racoviţeni, DJ 203 A Murgeşti - Grebănu.

Pentru a evita înzăpezirile şi accidentele, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu se deplaseze pe distanţe mari, decât dacă acest lucru este absolut necesar, să se informeze, înainte de a pleca la drum, cu privire la condiţiile meteo-rutiere de pe traseul pe care intenţionează să îl parcurgă, şi să se asigure că au autovehiculele echipate corespunzător circulaţiei în condiţii de iarnă.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite