IMPORTANT/ A apărut al doilea număr din noul săptămânal ADS BUZĂU. Vezi ce conţine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi conţine anchete, reportaje şi poveşti de viaţă în exclusivitate. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate, auto şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din Buzău.

Din sumar:

DEZVĂLUIRI - Statul român îşi bate joc de o surdo-mută, de ani buni i se cere acelaşi lucru, să cânte imnul pentru a primi cetăţenia română! O tânără din Republica Moldova, cu dizabilităţi de vorbire şi auz, este stabilită de 9 ani la Buzău. Autorităţile nu au găsit nici acum soluţii pentru a elimina aberaţia legislativă.

COMUNITATE, VIAŢA ORAŞULUI - Străzile Buzăului, asfaltate cu promisiuni. Lucrările la megaproiectul reabilitării a peste 70 de străzi erau anunţate să înceapă acum patru luni, dar nu s-a mişcat un deget. "Marea asfaltare", anunţată cu surle şi trâmbiţe, a rămas doar la stadiul de vorbe goale, nici măcar nu s-au găsit sursele de finanţare.

POVESTE - Elevul care a făcut istorie pentru Colegiul Hasdeu. Horia- Andrei Gheorghe a absolvit cu media 10 pe linie, performanţă fără precedent la "Hasdeu". Niciun alt elev din toate cele 143 de generaţii precedente ale acestei şcoli de prestigiu nu a mai reuşit o astfel de performanţă.

SPORT STORY - Un buzoian în gala lui Bute. Cel mai titrat pugilist buzoian, Bogdan Dinu, va boxa contra tanzanianului Awadh Mohamed Tamim în cel de al şaselea său meci la profesionişti, înaintea partidei lui Lucian Bute pentru titlul mondial în versiunea IBF .

TIMP LIBER - Buzăul, centrul lumii motociclismului off-road. Etapa a şasea Campionatului Mondial de enduro: motoarele au pus stăpânire pe Piaţa Dacia şi pădurile Buzăului. Patru zile în care buzoienii pot vedea la lucru cei mai mari motociclişti ai lumii pe segmentel off road.

UTILE - Află tot ce trebuie despre cum poţi să-ţi scoţi paşaportul.

Mai găseşti: ştiri mondene, auto, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.

Lectură plăcută!

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite