Hoţii dau iama în viile buzoienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii fură struguri la adăpostul nopţii
Hoţii fură struguri la adăpostul nopţii

Strugurii rămaşi pe butuci, neculeşi încă, atrag hoţii ca un magnet. Ca în fiecare an, şi de data aceasta poliţiştii din zonele viticole au de rezolvat cazuri de furt din viile unor localnici. Un astfel de infractor a fost prins chiar aseară, în timp ce-şi umplea sacul cu strugurii altuia.

Vineri seară, în intervalul orar 18.30–22.30, efective din cadrul Secţiei 3 de poliţie rurală Berca au acţionat pe raza localităţilor Cernăteşti, Săpoca şi Berca pentru prevenirea furturilor de produse agricole. În timp ce patrulau prin Cernăteşti, poliţiştii au depistat un localnic în vârstă de 68 de ani care sustrăgea struguri de pe un teren ce nu-i aparţinea.

A fost contactat proprietarul terenului, un buzoian de 67 de ani, care a apreciat valoarea prejudiciului la suma de 50 de lei. Hoţul s-a ales cu dosar penal.

Tot aseară, poliţiştii secţiei 3 au efectuat controale în şapte unităţi de alimentaţie publică, ocazie cu care au legitimat peste 30 de persoane, trei fiind conduse la sediul Poliţiei pentru verificări suplimentare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite