Hoți de mici. Trei tineri din Merei, autorii mai multor furturi din locuințe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Zilele trecute, mai mulți locuitori din Merei au trecut pragul secției zonale de poliție pentru a semnala furturi din gospodărie. Oamenii legii au constatat că autorii acestor fapte sunt doi băieți, unul de 16 iar celălalt de 14 ani, și o  fată, de 14 ani, toți trei din localitatea Merei.

Ieri, poliţiştii au reușit să dea de urma celor trei tineri puși pe rele. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 15 - 18 august, minorul de 14 ani a pătruns pe o fereastră în casa de vacanţă a unei buzoience, cu intenţia de a sustrage bani. Pentru că nu a găsit ce îl interesa, tânărul a părăsit imobilul. Fapta figura în evidenţe cu autor necunoscut.

Din investigaţii, a mai rezultat că cei trei minori au pătruns în noaptea de 25 spre 26 august, în curtea unei consătene şi au sustras bani şi ţigări, dintr-un autoturism găsit descuiat.

De asemenea, în ziua de 26 august, fata și minorul în vârstă de 14 ani au pătruns în locuinţa unui consătean, după ce acesta a plecat de la domiciliu, şi au furat produse alimentare şi obiecte din cupru.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite