HCM Buzău s-a făcut de râs într-un meci amical cu CSM Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romeo Ilie, antrenorul echipei de handbal feminin, HCM Buzău, a ţinut neapărat să susţină un meci amical înaintea derby-ului de sâmbătă cu Rapid Bucureşti. Astfel, ieri în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi" elevele lui Ilie au susţinut un test în compania prahovencelor de la CSM Ploieşti, ocupanta locului secund în Divizia A, de fapt eşalonul doi al handbalului feminin românesc.

Pentru tehnicianul buzoian a fost un bun prilej de a roda aproape tot lotul şi în special jucătoarele folosite puţin în acest început de retur. Fapt ce a dus la înregistrarea unui eşec la finalul celor 60 de minute de joc.

De altfel, CSM Ploieşti, o echipă solidă care are toate şansele să revină în Liga naţională, a condus permanent pe tabela de marcaj şi chiar de o manieră ce l-a pus pe gânduri pe Ilie, iritat pe alocuri de atitudinea, prea „amicală" a unora dintre jucătoarele sale.


La pauză prahovencele conduceau la cinci goluri, 12-17. Nici după revenirea de la cabine buzoiencele nu au reuşit să echilibreze cât de cât jocul, mai mult, în minutul 50, tabela arăta cea mai mare diferenţă de goluri din acest joc, 20-30.


Avea să se încheie 28-39, o diferenţă cam mare pentru un astfel de test, mai ales înaintea unui meci capital pentru evitarea retrogradării, cum este cel cu Rapid Bucureşti.


Pentru HCM buzău au marcat: Cîrstea (4), Rusu (3), Roşu (2), Goran (6), Lipan (7), Stoica (1), Geană (1), Horja (2) şi Radu (1).


În altă ordine de idei, sâmbătă, 13 martie, de la ora 11.00, în Sala „Giuleşti", se va disputa derby-ul „suferinţei" dintre Rapid CFR şi HCM Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite