HCM Buzău, doar în vizită în Cetatea de la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbalistele au pierdut din nou
Handbalistele au pierdut din nou

HCM Buzău a pierdut din nou la scor în deplasare, de data aceasta la Deva, în faţa echipei locale, CSM Cetate, scor 32-26 (16-13). Elevele lui Romeo Ilie au fost sparing-partenerul perfect pentru hunedorence care au inaugurat Sala Sporturilor din Deva după renovare, într-o partidă ce a contat pentru etapa a XII-a a Ligii Naţionale de Handbal feminin.

Buzoiencele aproape că nu au contat în joc, tehnicianul buzoian aruncând în luptă la un moment dat rezervele. De altfel, acesta era şi obiectivul principal recunoscut de preşedintele HCM-ului după partida de la Roman.

„La Roman dacă am văzut că nu mai avem şanse să ne menţinem aproape de adversare am introdus rezervele. La fel vom face şi la Deva, mai ales că deplasarea va fi foarte obositoare şi trebuie să ne odihnim titularele pentru derby-ul de sâmbătă cu Rulmentul Braşov. O să mergem toată noapte, joi ne odihnim, iar vineri o să facem un singur antrenament. Un program greu şi obositor, însă duelul cu Braşov va fi determinant în vederea scăpării de la retrogradare. Dacă învingem trecem peste ele în clasament. Va fi greu deoarece vor veni pregătite din toate punctele de vedere. Nu văd de ce nu şi-ar lua şi la meciul cu noi măsuri când au scăpat de curând de o penalitate de 7 puncte şi mai mult au găsit şi posibilitatea de a face transferuri", s-a arătat îngrijorat Ştefan Miloş, preşedintele clubului buzoian.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite