Gloria se pregăteşte de întâlnirea cu Sportul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău joacă sâmbătă cel mai important meci al turului de campionat. Aceasta tocmai când echipa din Crâng traversează cea mai nefastă perioadă de la debutul sezonului. Fotbalistii buzoieni vor primi în Crâng pe Sportul Studenţesc, echipă aflată pe locul secund în campionat şi cu aspiraţii la promovare.

Buzoienii îi asteaptă pe studenţii din Bucureşti în condiţii nu tocmai prielnice: echipa din Crâng n-a mai câştigat un meci de două luni, iar jucătorii au salariile neplătite. Chiar şi în aceste condiţii, fotbaliştii buzoieni spun că nu se tem de forţa echipei din Regie, care a câştigat în faţa Râmnicului Sărat, acum trei etape, cu 8-0.

Jucătorii Gloriei i-au studiat cu atenţie pe cei de la Sportul. Liniştitor este că echipa din Regie nu a avut parte până acum parte de arbitraje părtinitoare.

Acum trei ani, când Gloria a revenit dupa 20 de ani în prima ligă, echipa din Crâng a câştigat ambele partide cu Sportul, la capătul unor partide spectaculoase. Dacă va fi aşa şi în acest an, vom vedea sâmbătă când cele două echipe se vor întâlni de la ora 11:00 pe stadionul din Crâng.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite