Gloria Buzău şi CSM Rm. Sărat, restart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpia Râmnicu Sărat pe teren
Olimpia Râmnicu Sărat pe teren

Cu toate că a fost aproape de o amânare, "federalii" au hotărât ca Liga a 2-a poate debuta în acest week-end.Reprezentantele Buzăului în acest eşalon, Gloria Buzău şi CSM Rm. Sărat sunt într-o situaţie inedită, amândouă sub linia supravieţuirii. Dacă pentru echipa din Crâng obiectivul este clar acela de a rămâne în Liga a 2-a, de partea cealaltă, râmnicenii sunt preocupaţi în primul rând de realizarea baremului de 25 de

Runda a 18-a, prima a returului, va fi deschisă de Olimpia, care se va deplasa la Bacău pentru confruntarea cu FCM. Partida este programată vineri, 26 februarie, de la ora 17.30, râmnicenii jucând în premieră la lumina nocturnei.

Acest lucru sprerăm să îi motiveze pe elevii lui Mişu Ciobanu, care sunt decişi să facă o partidă mai bună decât cea din tur când au pierdut la Rm. Sărat cu un scor de forfait, 0-4. Tehnicianul Olimpiei are aproape tot lotul valid, cu excepţia lui Sagna, în continuare accidentat. La startul partidei cu moldovenii în primul unsprezece se vor regăsi şi cele două achiziţii făcute în iarnă, este vorba de fundaşul central Ionuţ Cosovschi (Cetate Suceava) şi atacantul Lucian Moise (CSM Focşani).

"Ştiu că va fi foarte greu însă noi suntem optimişti că vom face cel puţin 25 de puncte până la final. Dacă realizăm baremul, în condiţiile în care Suceava s-a retras, putem "visa" chiar la evitarea retrogradării.

Avem nevoie însă de un rezultat bun la Bacău, care ar da încredere băieţilor", a declarat pentr AdS, Miahi Ciobanu, antrenorul Olimpiei.

Sâmbătă va face pasul spre salvarea de la retrogradare ş Gloria Buzău, care va avea o misiune mai mult decât dificilă la Botoşani cu FC-ul din localitate.

Buzoienii merg porniţi să răzbune acel 0-3 din tur, adjudecat de moldoveni la "masa verde", din cauza neprogramării echipei buzoiene de către FRF. Istoria era să se repete însă, în ultimul moment conducerea administrativă a găsit resursele financiare pentru a-şi achita unele creanţe.

Astfel, Gloria va face deplasarea la Botoşani însă Nicolae Anton se confruntă cu probleme de efectiv, trei jucători de bază fiind indisponibili din cauza accidentărilor, este vorba de Marincău, Rizea şi Bogiţoi.

Chiar şi în aceste condiţii, cu o linie defensivă improvizată, tehnicianul buzoian speră într-o minune, orice punct câştigat fiind important pentru gruparea "roş-albastră", în vederea salvării de la retrogradare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite