Gloria Buzău şi FCM Bacău vor juca pe puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gloria Buzău a ratat şansa salvării de la retrogradare
Gloria Buzău a ratat şansa salvării de la retrogradare

Gloria Buzău a ratat şansa salvării de la retrogradare cu 14 etape înaintrea finalului de campionat deoarece FCM Bacău s-a salvat de la desfiinţare pe ultima sută de metri.


Astfel, Consiliul Local Bacău a bătut palma cu Dumitru Sechelariu şi echipa fanion a oraşului lui Bacovia se va prezenta sâmbătă la Buzău pentru disputa din cadrul etapei a 21-a a Ligii secunde.

Din acest moment soarta roş-albaştrilor depinde numai de ei. Orice pas greşit poate însemna retrogradarea în Liga a 3-a pentru elevii lui Nicolae Anton.

Din tabăra buzoiană vin şi veşti bune. Pentru duelul cu Bacău, tehnicianul glorioşilor are tot lotul valid cu excepţia lui Boghiţoi care trebuie să mai tragă pentru a ajunge la parametri maximi cu pregătirea fizică.

"Da, din punctul ăsta de vedere putem spune că în sfârşit avem toţi jucătorii pregătiţi să intre pe teren şi să evolueze la solicitare maximă. Probleme cu pregătirea fizică are Boghiţoi, însă dacă va fi neapărată nevoie pot apela la serviciile lui, cel puţin ultimele 20 de minute ale partidei cu Bacău. În ceea ce priveşte acest meci, pentru noi importante sunt toate confruntările. Nu trebuie să pierdem puncte dar nici să disperăm pentru că mai sunt atâtea etape. Meciul decisiv se va juca, cred eu, la Galaţi etapa viitoare. Dar să trecem de Bacău mâine pentru a nu ne complica situaţia", a declarat Nicolae Anton.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite