Gloria Buzău - Viitorul Constanţa 1-1. Supărat foc, Hagi i-a băgat în şedinţă pe jucătorii Viitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriză de proporţii la Buzău, în partida de sâmbătă, dintre Gloria şi Viitorul Constanţa. "Lanterna roşie" a reuşit să smulgă un punct în partida cu liderul seriei I, Viitorul Constanţa. Aceasta spre nemulţumirea lui Gică Hagi, patronul Viitorului, care s-a dus direct la vestiarul constănţenilor pentru a le cere explicaţii pentru prestaţia modestă.

Scorul a fost deschis de oaspeţi, în minutul 65, prin Chiţu. Buzoienii au egalat în minutul 82, prin Fl. Alexandru. Cu un om mai puţin încă din minutul 19, după eliminarea portarului Bolboaşă, care a comis henţ în afara careului, constănţenii nu au reuşit să impresioneze, multe perioade ale jocului fiind înghesuiţi în propriul careu de către buzoieni. Scorul de 1-1 a reflectat perfect raportul din teren dintre cele două echipe.

Iritat de prestaţia modestă a echipei, finanţatotrul Gheorghe Hagi s-a dus la vestiar pentru a-şi certa jucătorii. Hagi i-a ţinut în şedinţă pe constănţeni timp de mai bine de o oră, explicându-le că dacă se vor prezenta la fel şi la următoarele partide, echipa riscă să rateze promovarea în prima ligă. "Nu pot să vă spun ce am discutat cu jucătorii în vestiar, însă normal că sunt supărat. Când dai atâtea cadouri adversarului, cum facem noi în ultimele meciuri, nu e normal. Nu e posibil să pierzi puncte importante în modul ăsta. Din fericire, rămânem pe primul loc, dar am făcut ca alte echipe să se apropie periculos de noi. Începe să fie mai greu de la etapă la etapă", a spus Gheorghe Hagi, imediat după ce a ieşit din vestiarul echipei pe care o finanţează.

La finalul discuţiilor cu jucătorii Viitorului, Hagi a ieşit de la vestiare mai relaxat. A acordat autografe şi a făcut poze alături de copiii adunaţi la poarta stadionului din Crâng.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite