Gloria Buzău, victorie, deci “trăieşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o altă săptămână tensionată, în care se punea problema la un moment dat a unui boicot din partea elevilor lui Nicola Anton, Gloria Buzău a jucat totuşi în formulă completă şi a învins în intermediara de ieri, pe teren propriu, Tricolorul Breaza, scor 2-1.

În faţa unei asistenţe reduse, aproximativ 500 de spectatori, Gloria Buzău nu a reuşit una dintre cele mai bune partide din acest campionat însă, aşa cum se spune, scopul scuză mijloacele şi echipa din Crâng obţine o victorie în extremis, Marin marcând golul victoriei în minutul 89.


După o primă repriză controlată de buzoieni, prahovenii dau lovitura imediat de la revenirea de la cabine prin Răuţă care rofită de respingerea greşită a balonului de către Leu şi înscrie din apropiere.

"Glorioşii" nu s-au panicat şi au construit atac după atac, fapt "răsplătit" de centralul Dragoş Teodor care a arătat punctul cu var la un atac al unui adversar, asupra lui Priescu în suprafaţa de pedeapsă, fază petrecută în minutul 55.

Radu transformă fără probleme şi readuce speranţele în tabăra buzoiană. La fel ca şi în partida tur, Buzăul înscrie golul victoriei cu un minut înainte de finalul partidei, Marin punându-şi capul la contribuţie atât la figurat cât şi la propriu şi saltă astfel Gloria deasupra liniei supravieţuirii.


"Probabil că aşa sunt sortiţi băieţii ăştia, ajutaţi de cineva de acolo de sus, să muncească şi să ducă echipa asta spre salvarea de la retrogradare. Suntem conştienţi că fiecare meci este greu şi decisiv. Presiunea care îi apasă plus celelalte probleme se resimt în evoluţia lor. Totuşi au tăria şi puterea de a duce munca până la capăt", a decxlarat la finalul partidei, Nicolae Anton, antrenorul Gloriei Buzău.


Gloria Buzău: Leu - Mândrean, Marincău, M. Marin, Lorincz - R. Tudor (73 Mocanu), Ostvos, Ursu, Cruceru (46 Boghiţoi) - R. Radu, Priescu (60 Sighiartău).

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite