Gloria Buzău, tactica paşilor mici şi siguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boghițoi a revenit pe teren
Boghițoi a revenit pe teren

Cu toate că a scos câte un egal la principalele contracandidate, Dinamo 2 şi Dunărea Galaţi, Gloria Buzău este condamnată să câştige următoarele trei partide pentru a rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării. După cum se ştie, FCM Bacău a primit bani pentru a termina campionatul, Dinamo 2 a primit întăriri de la prima echipă iar FC Botoşani, asigurări de la primarul oraşului că nu vor fi probleme pentru aceştia cu

Altfel spus, sâmbătă în Crâng, Leu şi Compania au o singură variantă în lupta cu Delta Tulcea, victoria. Urmează deplasarea de la Râmnic şi din nou pe teren propriu cu Tricolorul Breaza. Trei dueluri ce pot pecetlui soarta buzoienilor în acest eşalon fotbalistic.


„Am câştigat două puncte importante la Dinamo 2 şi la Galaţi cu Dunărea. Sincer cred că puteam mai mult însă au lipsit mulţi jucători de bază şi asta ne-a afectat. A mai fost şi miza foarte mare aşa că, mai bine paşi mici şi siguri decât să încercăm să sărim şanţul dintr-o dată. Vor urma trei meciuri importante pe care trebuie neapărat să le câştigăm pentru că altfel va fi foarte dificil să rămânem aproape de linia salvării de la retrogradare", a declarat, preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan.


Un lucru îmbucurător, mai ales pentru Nicolae Anton este revenirea pe teren a lui Boghiţoi, omul de la mijlocul terenului care poate face diferenţa şi a cărui lipsă s-a cunoscut în aceste prime cinci etape ale returului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite