Situaţie disperată la Gloria Buzău: Au rămas în lot doar 14 jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În partida de astăzi, pierdută cu 0-1 la Galaţi contra celor de la FCM Dunărea, din prima etapă a ligii secunde, antrenorul Mihai Ciobanu a fost nevoit să trimită în teren o cu totul altă formulă de echipă decât cea pe care o pregătise în ultimele luni.

Gloria Buzău a deplasat la Galaţi doar 15 fotbalişti, având doar patru jucători de rezervă, cu trei mai puţin decât este normal. Antrenorul Mihai Ciobanu a explicat că a fost nevoit să improvizeze după ce a pierdut şapte jucători în această săptămână.
„Am avut cu totul alt lot astăzi decât cel cu care am lucrat în aceste două luni de când sunt la echipă. Am pregătit o formulă de echipă în meciurile amicale şi acum m-am trezit că trebuie să joc cu alţi jucători. Sper, totuşi, că săptămână viitoare să se rezolve cât de cât şi să mai legitimăm măcar câţiva dintre cei care ne-au lipsit astăzi", a declarat Mihai Ciobanu.


Doi dintre fotbaliştii care s-au pregătit toată vara cu Gloria, Sârbu şi Călin Marin, împrumutaţi de la Unirea Urziceni, au fost rechemaţi de clubul ialomiţean. Alţi doi, Liviu Ştefan şi Lucan, au părăsit echipa.
Cu ceilalţi trei jucători absenţi la primul meci de campionat, Vali Stan, Smedescu, şi Prodan, nu se ajunsese la un acord privind semnarea contractelor şi nu au fost legitimaţi la timp.

„În cazul acestor trei jucători, ne-am cam înţeles şi săptămâna viitoare sper să-i legitimăm", a mai adăugat Mihai Ciobanu, care nici el nu a semnat încă contractul cu Gloria Buzău.
Situaţia financiară a grupării buzoiene este în continuare critică. Presupusa implicare a omului de afaceri Viorel Tudose încă nu s-a concretizat iar clubul nu are fonduri decât pentru deplasări şi utilităţi, asigurate de autorităţile locale, dar nu are bani pentru salarii şi contractele jucătorilor.

Moise a fost exclus din lot

Meciul de astăzi de la Galaţi a fost ultimul jucat de Moise pentru Gloria. Imediat după joc, dezamăgit de atitudinea jucătorului, antrenorul Mihai Ciobanu i-a comunicat că nu mai are ce căuta la echipă. „I-am urat succes în carieră. Este deranjant să ai un jucător cu o asemenea atitutide. Să ai posibilitatea ca la 20 de ani să fii titular la o echipă de liga a doua şi să mimezi fotbalul, aşa ceva nu pot accepta. A avut o şansă, şi-a bătut joc de ea", a declarat Mihai Ciobanu. Astfel, în lotul formaţiei din Buzău au rămas numai 14 jucători.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite