Gloria Buzău, amical util dar neconcludent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muţiu a fost din nou în formă maximă
Muţiu a fost din nou în formă maximă

Miercuri, pe „sinteticul" Cornel Negoescu, Gloria Buzău a disputat o partidă amicală în compania divizionarei a treia, CSM Focşani de care a dispus cu scorul de 4-1 (1-0).Nicolae Anton a trimis în teren un prim 11 cu care probabil va aborda şi prima etapă a returului de la Botoşani.

Excepţie a făcut Mândrean, uşor accidentat, dar care va fi recuperat până la data începerii returului. Locul fostului bistriţean a fost luat de Odoroabă, fost la Petrolul Ploieşti, care şi-a făcut, de altfel, debutul sub culorile „roş-albastre".


Scorul a fost deschis de Rizea în minutul 20 după o fază colectivă la care au mai participat Muţiu şi Radu. Buzoienii îşi dublează avantajul în minutul 47, Muţiu fructificând spectaculos cu capul din interiorul careului centrarea venită de pe partea dreaptă de la Odoroabă.

Trei minute mai târziu scorul devine 3-0. Muţiu pătrunde impetuos pe stânga, centrează în gura porţii, de unde Radu înscrie cu latul. Vrâncenii reduc din diferenţă prin Botezatu, însă juniorul Gloriei Ştefan risipeşte orice emoţie, ridicând scorul la 4-1 cu 20 de minute înainte de final.


La finalul partidei, Nicolae Anton se declara mulţumit de joc, însă neconvins de potenţialul echipei, considerând că adversarul nu a fost unul pe măsura aşteptărilor.


Gloria Buzău: Leu - Lorincz, Călin, Marincău, Odoroabă - Rizea, Lazăr, Otvos, Boghiţoi - Radu, Muţiu.


Au mai evoluat: Rădulescu, Sârbu, Chirvadze, Negru, Tudor, Ştefan, Drăguţ, Priescu, Ionescu, Nicodim.


Gloria va juca un ultim meci de verificare din această iarnă, vineri sau sâmbătă, însă adversarul este necunoscut deocamdată din cauza neseriozităţii celor de la FC Snagov care au declinat ieri, invitaţia buzoienilor, cu toate că iniţial erau de acord cu o „mingicăreală".

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite