Buzău: Gloria fără patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău nu mai are patron! Cel puţin aceasta este impresia lăsată de Sergiu Băhăian în ultima lună.

Nici duminică la meciul cu Concordia Chiajna patronul Gloriei nu a fost în tribune iar oficialii buzoieni au intrat în panică. Băhăian nu mai răspunde la telefon de mai bine de o lună şi nimeni nu ştie unde se află.

Sergiu Băhăian a dispărut. Patronul Gloriei Buzău nu a mai dat niciun semn de viaţă de mai bine de o lună. Duminică, oficialii Gloriei îl aşteptau cu sufletul la gură pe Băhăian la Buzău, mai ales că echipa avea meci greu cu ocupanta locului 2, Concordia Chiajna. Scaunul său de la oficială a rămas tot gol, iar şefii Gloriei cu privirea în zare.
În tribună a fost prezent doar preşedintele Consiliului de administratie Mihai Marin însă doar în prima repriză. După pauză, poate şi din cauza frigului pătrunzător, conducătorul Gloriei nu a mai venit să vadă echipa.
Ieri oficialii Gloriei au fost la Bucureşti pentru a discuta cu Sergiu Băhăian, dar s-au întors aşa cum au plecat. Patronul Gloriei nu a fost de găsit iar conducerea clubului nu ştie ce să mai creadă.
Despre sosirea lui Sergiu Băhăian la Buzău dar mai ales despre implicarea sa finaciară la clubul din Crâng s-a lăsat o tacere deplină. O tăcere care parcă i-a molipsit şi pe jucători care nu mai reuşesc să înscrie şi nici să învingă pe nimeni. În prezent fotbaliştii buzoieni mai au de primit jumatate din restanţele financiare promise de Băhăian.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite