Generatoare electrice pentru școli din Buzău, de la Elena Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea şi Organizaţia de tineret PDL Bucureşti
Elena Udrea şi Organizaţia de tineret PDL Bucureşti

Organizaţia municipală PDL Bucureşti a trimis şapte generatoare electrice la şcoli din Buzău, urmând ca Elena Udrea să trimită încă trei în nume personal.

Organizaţia condusă de fostul ministru al Turismului a trimis deja şapte astfel de generatoare şcolilor din localităţile Luciu, Gherăseni, Movila Banului, Largu, Pogoanele, Vintilă Vodă şi Pietroasele, unde cursurile se desfăşoară în condiţii improprii din cauza frigului.

Elena Udrea anunţă că nu se va opri aici, pentru că, spune ea, se simte legată sufleteşte de Buzău, zona în care s-a născut şi a crescut. Va cumpăra din banii ei alte trei generatoare electrice pe care le va aduce în judeţ.

„Evident că sunt legată sufleteşte de Buzău, fiind născută şi crescând acolo. Văzând cu ce dificultăţi se confruntă oamenii de acolo şi că sunt copii care nu pot merge la şcoală din cauza frigului din sălile de clasă, am luat decizia să dăm o mână de ajutor. Pe de o parte, PDL Bucureşti, filiala pe care o conduc, a cumpărat şapte generatoare. Am însă de gând să ajut şi eu, cumpărând personal alte trei generatoare cu care voi merge acolo”, a declarat Udrea pentru România TV.

PDL Bucureşti a mai colectat zece tone de alimente, haine şi pături ca ajutoare pentru sinistraţii din Vrancea, Buzău, Giurgiu şi Ialomiţa.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite