Gara CFR, poarta de acces a contrabandiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un buzoian de 52 de ani, care aducea ţigări de contrabandă în municipiul Buzău, de la graniţa cu Ucraina, a picat direct în plasa poliţiştilor care efectuau o razie în Gara CFR.

În cadrul unei acţiuni desfăşurate în zona Staţiei CFR Buzău, pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul operaţiunilor cu ţigări şi alte categorii de produse accizabile, agenţii de la Poliţia Transporturi Buzău şi Serviciul de Investigare a Fraudelor au oprit pentru control un buzoian de 52 de ani, imediat după ce a coborât din trenul Inter City Suceava – Bucureşti Nord.

Asupra lui au fost găsite aproximativ 300 de pachete de ţigări de diferite mărci, majoritatea având aplicate timbre ucrainene.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că buzoianul achiziţionase ţigările din Rădăuţi, de la cetăţeni ucraineni, şi intenţiona să le comercializeze pe raza municipiului Buzău, însă nu avea niciun act care să ateste provenienţa mărfii.

Împotriva sa a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 1.500 lei, iar pachetele cu ţigări au fost confiscate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite