Futsal: România a pierdut în faţa Ucrainei într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa a peste 200 de iubitori ai fotbalului selecţionata reprezentativă de fotbal în sală a României a pierdut joi după amiaza scor 5 la 7 în faţa formaţiei similare a Ucrainei.

Primul meci amical dintr-o serie de două programate a se disputa joi şi vineri în faţa ucrainenilor, a fost programat cu începre de la 14.30 în sala sporturilor Romeo Iamandi din Buzău.

Prima repriză s-a terminat în avantajul naţionalei noastre care a intrat la cabine cu un avantaj minim de un gol.

Ghinionul a făcut ca în partea secundă oaspeţii să-şi revenă şi să egaleze, trecând la cârma meicului, graţie golurilor înscrise în ordine de Romanov  Mikaylov minutul 28 pentru 1 la 1 , Philipiv minutul 30, Rogagnov Yevgen minutele 31,37, Volianiuk minutul 34 şi Efegen Valenko minutul 37 şi din nou 55 Rogagnov Yevgen care a închis tabela.

Pentru naţionala noastră antreanată de Tomas Rivera Amoros de Quino "Sito", au punctat pe rând, Dobre Gabriel minutul 11, de 3 ori Matei Robert minutele 33,39,40 şi Stoica Dumitru tot în minul 40. „Ne-a surprins evoluţia oaspeţilor după o primă repriză pe care am dominat-o. Au fost mai bine pregatiti fizic şi tactic şi ca atare în repriza a a doua au dominat şi n-au învins” a declarat Marian Lambru,secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Meciul a fost consdus la centru de o brigadă de arbitri de pe lista F.I.F.A. condusă de Bogdan Sorescu ajutat de Alexandru Băjan şi Vizireanu Adrian toţi din Buzău.

Naţionala de fotbal în sală  a României, a  ratat recent calificarea la turneul final al Campionatului European din 2010 după ce s-a clasat pe locul doi în Grupa 1, cu 5 puncte.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite