Furau de la cei care le întindeau o mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi din Merei şi-au propus să facă rost de bani, într-un mod original: câştigau încrederea unor bătrâni, muncindu-le în gospodării, după care îi prăduiau puţin câte puţin. 

Ieri, un buzoian a sunat la 112 şi a sesizat că de la locuinţa părinţilor săi, situată pe raza comunei Merei, au fost furate mai multe bunuri, suspecţii fiind doi adolescenţi din aceeaşi localitate.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de echipa operativă  s-a stabilit că persoanele vătămate sunt doi bătrâni de 73, respectiv 85 de ani. În dimineaţa respectivă, în jurul orei 7.00, când femeia de 75 de ani a ieşit în curte, a constatat lipsa unui tuci din cupru, în care ţinea apă, iar în imediata apropiere a locuinţei, l-a observat pe un adolescent de 16 ani, care avea în spate un sac din rafie.

L-a întrebat ce avea acolo, însă băiatul nu i-a răspuns şi a fugit, iar când a ieşit în drum i-a dat sacul unui alt consătean, în vârstă de 15 ani. Bătrâna a plecat după suspecţi, l-a ajuns din urmă pe adolescentul de 15 ani, i-a luat sacul şi a constatat că în interior se află obiecte din fier ce-i aparţineau.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că cei doi adolescenţi cunoşteau bine curtea păgubitei, întrucât în ziua precedentă o ajutaseră la diferite treburi gospodăreşti. Pe parcursul zilei, aceasta a observat că cei doi au plecat şi revenit la muncă, însă nu a constatat lipsa vreunui bun din gospodărie.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite