Fura păsări din curţile oamenilor ca să le ducă la Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din localitatea Puieşti tocmai pusese pe picioare o “afacere” promiţătoare pentru el, vânzarea de păsări… furate, când poliţiştii i-au dat toate calculele peste cap. Hoţul a fost prins la câteva ore după ce dăduse iama în gospodăria unei bătrâne.

Despre întreprinzătorul infractor s-a aflat la sfârşitul acestei săptămâni, când şeful Postului de poliţie Puieşti a fost sesizat cu privire la faptul că din gospodăria unei localnice, în vârstă de 82 de ani, au fost furate mai multe păsări.

La investigaţii, poliţiştii au stabilit repede că principalul suspect este un adolescent în vârstă de 16 ani, din comună, care în noaptea precedentă a sărit gardul, a pătruns într-o anexă din curtea bătrânei şi a sustras 12 păsări, pe care le-a dus la domiciliul său. Urma să le aducă duminică în Oborul de animale, pentru a le valorifica.

Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru a stabili dacă adolescentul a mai comis astfel de fapte.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite