Fotbal: Ghencea se mută la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii promit că vor umple stadionul din Crâng, deseară, pentru a susţine Steaua Bucureşti în partida cu Astra Ploieşti. Echipa din Ghencea dispută această etapă la Buzău, după ce propriul stadion le-a fost suspendat în urma violenţelor de la finalul partidei cu Poli Timişoara.

Casele de bilete ale stadionul Gloria au avut clienţi încă din primele minute de la deschidere. Buzoienii au dat pe bilete între 10 şi 20 de lei, în funcţie de poziţia din tribune. “Am luat la peluze zece bilete fiindcă o să venim mai mulţi colegi de clasă şi este mai ieftin”, ne-a spus Marian, unul dintre primii clienţi ai caselor de bilete.

Mulţi ştiu pentru ce a fost suspendat terenul din Ghencea şi spun că le este teamă  să nu se repete şi la Buzău violenţele de acum două săptămâni. Ultraşii din Buzău promit însă că îşi vor susţine echipa într-un mod civilizat. “Nu vrem să ne facem oraşul de râs. O să venim cu steaguri, cu bannere, însă doar atât”, ne-a spus Mihai, membru al galeriei. 

Buzoienii, indiferent de vârstă, le promit steliştilor un spectacol pe cinste. “Sunt stelist de peste 40 de ani şi niciodată nu am fost dezamăgit de roş-albaştri ca acum. Cu toate astea, Steaua este foarte iubită de buzoieni şi pentru ea vine lumea la stadion. Sigur tribunele vor fi pline”, ne-a spus Ion Dinu, pensionar.

Steliştii au ajuns la Buzău încă de luni seara şi tot atunci au avut programat primul antrenament. Ei sunt cazati la 40 de kilometri distanţă de municipiul Buzău, la un han din localitatea Ciuta, al carui proprietar este un văr al lui Gigi Becali.

Partida Steaua Bucureşti – Astra Ploieşti, din etapa a 31-a a Ligii I, se va juca în această seară, de la ora 20:30, pe stadionul din Crâng.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite