Forţele de intervenţie se bat în mingi de tenis la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiția începe mâine în sala Romeo Iamandi
Competiția începe mâine în sala Romeo Iamandi

În perioada 15 - 20 martie, în Buzău se va desfăşura etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Şedinţa tehnică va avea loc pe 15 martie ora 18.00, iar festivitatea de deschidere marţi, 16 martie, ora 09.30, meciurile urmând a se disputa la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi" din Buzău.

La finala campionatului vor participa peste 60 de concurenţi de la IGPR, IGJR, IGSU, IGPF, din Aparatul Central al M.A.I. şi de la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza", selecţionaţi în urma desfăşurării etapei a II-a.

În plus, şase concurenţi clasaţi pe locurile I-II la fiecare categorie de vârstă, până la 35 de ani, 36 - 45 de ani şi peste 45 de ani, în etapa finală a campionatului de tenis de masă ediţia 2009, s-au calificat direct, fără să participe la faza pe zone.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău are un astfel de reprezentant la categoria până la 35 de ani, agentul şef adjunct Niţu Liviu de la Compartimentul Financiar-Contabilitate, clasat anul trecut pe locul II.

Competiţia se înscrie în „Calendarul sportiv intern al Ministerului Administraţiei şi Internelor", organizatori fiind: C.S. Dinamo Bucureşti, Prefectura Judeţul Buzău, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu" Buzău şi Direcţia de Sport a Judeţului Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite