Florina Stoian lasă Inspectoratul Şcolar şi se întoarce la catedră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului Şcolar al Judeţului Buzău, Florina Stoian, şi-a înaintat astăzi demisia către Ministerul Educaţiei, spunând că doreşte să revină la catedră şi în acelaşi timp să reia activitatea politică în cadrul PDL Buzău.

Postul va rămâne vacant începând cu data de 16 mai. Împreună cu Florina Stoian va pleca din instituţie şi adjuncta sa, profesoara Mariana Davidescu. Florina Stoian a declarat că a preferat să plece înainte să fie demisă de noua putere, funcţia sa fiind vulnerabilă, deoarece nu fusese ocupată în urma unui concurs.

Florina Stoian nu ştie dacă vor fi şi alte plecări din Inspectoratul Şcolar însă declară că în acest moment ar fi inoportună o „decimare” a personalului, deoarece aceştia au fost deja repartizaţi pe comisiile diferitelor examene din vară şi au apucat deja să intre în organizare. „Ar fi o problemă dacă ar veni cu oameni noi şi la aceste comisii, pentru că este târziu şi ar fi greu să o ia de la capăt cu organizarea comisiilor pentru Bacalaureat, titularizare, admiterea în licee”, a declarat Florina Stoian.

Florina Stoian este al doilea şef din garda vechii puteri care demisionează după schimbarea guvernului, după Cristi Vioiu, fost director la Direcţia de Tineret şi Sport.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite