Florin Piersic Jr. vine joi la Casa Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Zaruri şi cărţi" este titlul spectacolului de teatru programat joi  la Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău, al cărui regizor şi protagonist este Florin Piersic Jr.

Piesa tradusă şi regizată de tânărul actor este o comedie de situaţie, în care personaj principal este dialogul dintre un angajat imbecil şi optimist şi un şef mic, imposibil. Florin Piersic Jr. joacă rolul unui patron de cazino şicanat de un angajat greu de cap, de o naivitate şi un optimism care îl scot din sărite pe şeful său.

În rolul angajatului este Petre Fumuru, un actor pe care mulţi îl ştiu de la rubrica Meteo a unui post naţional de ştiri.
În mijlocul unui decor simplu, compus doar dintr-o masă şi două scaune, cele două personaje dialoghează într-o manieră nostimă, care stârneşte cascade de râs printre spectatori. „Zaruri şi cărţi" este scrisă de Sam Henry Kass, scenarist şi regizor de la Hollywood, autor al unuia din episoadele îndrăgitului serial de televiziune, „Seinfeld".

Spectacolul este programat joi, 30 septembrie, de la ora 19.30. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor şi la magazinul Hi-Hi.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite