VIDEO Fizz exportă două buzoience pe piaţa muzicală europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după lansare, hit-ul dance „Persia”, interpretat de trupa ”Kittens”, compusă din buzoiencele Claudia şi Marlene, trece graniţa şi se ascultă la radiouri şi în cluburi din Israel şi Ucraina.

Claudia şi Marlene sunt două buzoience, surori, pe care le-a descoperit extravagantul Fizz, pe numele său real Bogdan Croitoru, în urma unui casting organizat la sfârşitul anului trecut.

„Mi-am dorit neapărat un proiect feminin, un duet constituit din fete care să fie în stare să cânte live în orice moment. În luna decembrie 2009 am anunţat concursul, am primit sute de demo-uri din toată ţara iar după o audiţie atentă le-am ales pe cele două fete talentate din Buzău”, ne-a declarat Bogdan Croitoru, managerul trupei Kittens.

Fizz este foarte ambiţios şi spune că va investi în proiectul său suflet şi bani, fără limite. „Pentru a avea succes, trebuie să lucrezi cu oameni foarte buni. De aceea am ales ca David DJ, care este cel mai bun în branşa sa, să compună melodia <Persia>”, ne-a spus Fizz.

Piesa, cu influenţe arăbeşti, este deja nelipsită din play-listul cluburilor şi radiourilor din ţară. Recent, casa de discuri CAT Music a vândut licenţa de difuzare a melodiei în şase ţări europene, după ce difuzori de acolo au solicitat-o. „Piesa este foarte apreciată în Israel şi Ucraina iar zilele trecute s-au dat drepturile de difuzare la radiouri şi în cluburi din ţările scandinave, prin EMY Music”, a spus Fizz.

Prin intermediul acestui hit, Fizz anunţă lansarea pe piaţa europeană a unui proiect muzical cu pretenţii. „Buzoiencele au un potenţial uriaş. Poate sunt nebun, dar vreau să fie cea mai tare trupă dance de fete, din toată Europa. Oricum, România este deja polul muzicii de club”, a spus Fizz.


Kittens apar pe TV

Videoclipul melodiei „Persia” a trupei Kittens, compusă din buzoiencele Marlene şi Claudia, va apărea de săptămâna viitoare pe toate posturile muzicale din ţară. Filmarea clipului a fost realizată la Mangalia, pe un yacht închiriat, în regia lui Iulian Moga. Producţia finalizată joi a costat 10.000 de euro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite