Buzău: Tot investitorii mari au ajuns pe podium, la "Topul Firmelor", şi în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de peste cinci mii de societăţi comerciale au îndeplinit condiţiile pentru a fi clasate la Top-ului firmelor organizat aseară de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Buzău. Cele peste 1600 de societăţi premiate au îndeplinit baremurile ce privesc bilanţurile contabile de pe anul 2008.

La ediţia de anul acesta din cele peste cinci mii de firme ce corespund criteriilor, 843 se clasează în primele 10 locuri. În ceea ce priveşte firmele care de obicei se numără printre premiante lucrurile nu s-au schimbat foarte mult.

Firma TNT Construct 2002 este una dintre marile societăţi care au urcat din nou pe podium.Chiar dacă anul acesta au obţinut doar locul 2 , patronii societăţii promit investiţii şi mai mari în 2010. “Este o încununare a muncii noastre din ultimii doi ani deşi cu un mic regres faţă de anul trecut când am terminat pe locul întâi. Sunt mulţumit de ceea ce am realizat până acum ţinând cont de condiţiile de criză. Sper ca anul viitor să revenim pe locul întâi” a declarat unul dintre asociaţi, Gabriel Mihalaşcu

Un alt mare investitor la nivelul judeţului Buzău, grupul de firme cu capital chinez SC United Electric, a obţinut de două ori prima poziţie la secţiunile "prelucrarea lemnului şi aparate electrocasnice". “Avem investiţii de peste 200 de milioane de euro în comuna Pârscov în mai multe donmenii:fabricarea de electrocasnice, de ţigarete, prelucrarea lemnului. E o încununare a muncii noastre iar obiectivele noastre au fost atinse de fiecare dată” a spus Grăjdan Vasile, reprezentantul firmei cu capital chinez.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite