Festivalul berii continuă. Zero şi Direcţia 5 cântă în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul berii Timişoreana, care a ajuns în acest weekend în Buzău, a adus cu el, în centrul oraşului, şase trupe celebre ale rockului românesc. Atmosfera de sărbătoare a cuprins piaţa Dacia încă de vineri seară, odată cu deschiderea teraselor cu mici şi bere şi concertele Viţa de Vie şi Cargo.

Spectacolul de duminică seară va fi deschis de trupa Zero, formaţie înfiinţată în anul 2006. Membrii ei sunt: Laur - voce, Papu - chitară, Vlad - bas, Alex - tobe. În octombrie 2007, a apărut primul single, „Come This Way", o colaborare cu Marius Moga, piesă care a ajuns şi în finala naţională a Eurovision-ului din anul următor. În 2010, trupa Zero a participat iar la Eurovision cu "Lay Me Down", iar apoi - alături de Tudor de la "Fly Project" - a lansat hitul "Balcani".

Direcţia 5 va închide seria celor trei zile de sărbătoare a berii din Buzău. Membrii celebrei formaţii, Cristi Enache, Marian Ionescu, Marius Keseri, Nicu Dămălan şi buzoianul Toni Şeicărescu, promit un spectacol memorabil pentru buzoieni, din care nu vor lipsi hiturile "Poate tu", "E inima mea, topită de-a ta", "Am nevoie de tine" şi "Dacă ai şti".

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite