Festivalul „Glasul Pietrei” de la Năeni a fost amânat cu o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoarea câmpenească „Glasul Pietrei”, organizată în ultimii trei ani de primăria Năeni în apropierea taberei de sculptură, a fost amânată din cauza vremii capricioase din acest week-end .

Spectacolul ar fi trebuit să înceapă  astăzi de la ora 11.00, cu o scenetă în care mai mulţi tineri din sat apăreau călare de pe crestele dealurilor, îmbrăcaţi în straie asemănătoare celor de pe vremea dacilor.

Tot duminică era programat şi un spectacol de muzică populară, pe afişul căruia sunt trecuţi Axinte, Vacanţa Mică, Emilia Ghinescu, Lorenna, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu şi alţii.

Potrivit organizatorilor, festivalul folcloric va avea loc cel mai probabil duminica viitoare.„Ploaia şi vremea rece ne-a stricat toate planurile. Aşteptăm ca vremea să ţină cu noi pentru ca turiştii  să poată veni la un pick-nick pe varful dealului Tigoarea printre statui, stânci, daci călare, grote, ulii şi cioplitori în piatră. Va invităm atunci să vă deconectaţi în acest loc minunat” a declarat Marian Apostol primarul comunei Năeni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite