Feriţi-vă, vine Tadici cu arbitrii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zalăul lui Tadici a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat
Zalăul lui Tadici a suferit a doua înfrângere consecutivă în campionat

Meci de importanţă majoră pentru HCM Buzău care este condamnată să câştige partidele de pe teren propriu pentru a rămâne în Liga Naţională de Handbal feminin. Astfel, mâine de la ora 11.00, elevele lui Romeo Ilie vor da piept cu HC Zalău, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi", un duel de „care pe care" mai ales că şi echipa fostului selecţioner, are un obiectiv îndrăzneţ, prinderea plutonului ce duce încupele europene.

Gheorghe Tadici se pare că şi-a luat măsuri pentru a obţine un rezultat favorabil, dovadă delegarea de către forul de specialitate a unui cuplu de arbitri, cel puţin suspect la prima vedere.

Este vorba de duetul Bogdan Anton - Iulian Cristea, acelaşi care a arbitrat şi în campionatul trecut, tot la Buzău, când cele doupă formaţii au terminat la egalitate, scor 22-22.

Vă reamintim că acea partidă a fost controlată în totalitate de cei doi „fluieraşi" ieşeni de unde şi teama oficialilor buzoieni. Mai mult, preşedintele Ştefan Miloş merge până acolo încât să înainteze ideea unei conspiraţii din partea Federaţiei Române de Handbal, împotriva clubului buzoian.

„Din păcate, mă tem că nu e vorba doar de o coincidenţă în delegarea acestor arbitri. După ce am scos capul afară prin cele două victorii cu Brăila şi Braşov, în ultima perioadă am impresia că toate cărţile sunt făcute împotriva noastră", s-a arătat îngrijorat Ştefan Miloş, preşedintele HCM-ului.

Nici Romeo Ilie nu este mai liniştit, considerând în plus că şi atitudinea lui Tadici poate influenţa arbitrajul. Însă, antrenorul buzoian nu vrea să arunce "pisica" în tabăra adversă şi o eventuală înfrângere să fie pusă doar pe seama arbitrilor.

"Ştim presiunea pe care o face Tadici asupra arbitrilor, mai ştim de asemenea că va trebui duminică să jucăm şi împotriva fluieraşilor, dar, dacă ne vom mobiliza exemplar şi vom repeta jocurile bune cu Galaţi, Brăila sau Braşov, vom ieşi cu bine şi din această bătălie. Repet, totul depinde numai şi numai de noi", a completat, atrenorul Romeo Ilie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite