„Febra” cumpărăturilor de sezon i-a cuprins şi pe hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii atrag atenţia că în această perioadă aglomeraţia din magazine este mediul în care hoţii îşi desfăşoară cel mai bine activitatea. Nu numai clienţii centrelor comerciale le pot pica victim infractorilor ci şi comercianţii de produse industriale. Infractorii îmbracă produsele furate şi ies fără să mai treacă pe la casă.

Cel puţin două astfel de cazuri au fost depistate de jandarmii buzoieni, aflaţi în patrulare prin supermarketuri de pe raza judeţului.

Zilele trecute, o patrulă de jandarmi ce acţiona pe raza municipiului Râmnicu Sărat a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a sustras o pereche de jeans dintr-un centru comercial. Jandarmii râmniceni, pe baza semnalmentelor, au identificat persoana în cauză, pe numele căreia au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat şi restituit părţii vătămate.

Tot la Râmnicu Sărat, o altă patrulă de jandarmi a fost sesizată de angajaţii aceluiaşi centru comercial cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras o pereche de jeans, a evitat casa de marcat şi a părăsit magazinul. Jandarmii râmniceni, pe baza semnalmentelor, au identificat persoana în cauză, pe numele căreia au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.

În urma verificărilor efectuate, s-a concluzionat că persoanele în cauză aveau acelaşi mod de operare constând în îmbrăcarea perechii de jeans noi peste care îmbrăcau perechea de jeans veche, coraborat cu lipsa unui sistem de detecţie antifurt pentru obiectele vestimentare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite