“Far from Telescopes”, albumul celor de la Kumm, ajunge azi şi în Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kumm susţine concertul în Pub
Kumm susţine concertul în Pub

Truma de rock alternative, Kumm, îşi lansează în această seară, la Buzău, cel mai nou album, “Far from Telescopes”.

Este al cincilea album de studio al trupei, noul compact disc conţinând douăsprezece piese de studio, pe care băieţii de la Kumm le vor interpreta în recitalul din această seară.

Concertul de lansare a albumului are loc în Clubul T’essence Pub, situat pe Bulevardul Unirii, lângă complexul Aurora Mall. Biletul de intrare costă 20 de lei, iar albumul va putea fi cumpărat la preţul promoţional de 15 lei. “Spectacolul va începe la ora 21 iar băieţii promit un spectacol pe cinste.
Înregistrările celor 12 piese au fost realizate în studioul Viţa de Vie.

Primul album a fost lansat în anul 2000, intitulat “Moonsweat March”. Au urmat „Confuzz“, în 2002, „Angels & Clowns“, în 2005, „Different Parties“, 2006 şi „Lo-Fi Poetry“, 2007.

Trupa Kumm s-a format la Cluj în toamna anului 1997. Genul abordat de muzicienii clujeni este rock alternativ cu saxofon şi indie, majoritatea versurilor fiind în limba engleză. Membrii formaţiei sunt Cătălin Mocan, Eugen Nuţescu, Mihai Iordache, Kovács András, Sorin Erhan şi Paul Ballo.

“KUMM înseamnă nisip în limba tătară, dar în acest caz este vorba de o trupa de rock alternativ din România, care anul acesta împlineşte doisprezece ani de existenţă”, se arată în biografia postată pe site-ul formaţiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite