FOTO A fost înscăunată noua conducere a Prefecturii Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă a avut loc ceremonia de instalare a noii echipe de conducere a Instituţiei Prefectului, care s-a făcut în prezenţa unui director din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Fosta echipă care a reprezentat Guvernul în teritoriu, formată din Paul Beganu şi Valeriu Ungureanu, a fost demisă prin  Hotărâre de Guvern. Printr-un act normative similar, au fost numiţi şi înlocuitorii celor doi. Prefect a fost numit Gabriel Dragoş Baltă iar Vasile Alecu  a fost instalat în funcţia de subprefect prin hotărâre de guvern privind aplicabilitatea mobilităţii din funcţia publică de inspector guvernamental.

La finalul ceremoniei, Gabi Baltă a fost supus unei prime probe în calitate de prefect, cea a interviurilor acordate presei. Acesta a declarat că este primul prefect apolitic şi va încerca să pună instituţia pe care o va conduce în această lumină apolitică.

La înscăunarea noii echipe au participat pe lângă primar şi viceprimari, directorii din primărie, instituţie care l-a propulsat pe Baltă dar şi preşedintele CJ precum şi toţi şefii serviciilor deconcertate.

image
image
image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite