EXCLUSIV: Patru tineri şi un copil au scăpat miraculos dintr-un cumplit accident VIDEO / FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost distrusă în proporţie de 80 la sută
Maşina a fost distrusă în proporţie de 80 la sută

Cinci persoane aflate la bordul unei maşini Alfa Romeo, printre care şi un copil de doi ani se pot lăuda că azi noapte s-au născut a doua oară după ce au scăpat cu răni uşoare dintr-un teribil accident de circulaţie.

FOTOGALERIE aici:

Cei cinci, printre care şi un copil de doi ani, se aflau la bordul unei maşini Alfa Romeo. Tânărul şofer, Dan Drăgan, din Bucureşti, a fost la un pas să-şi omoare prietenul, pe soţia acestuia, copilul lor, precum şi pe o adolescentă de 15 ani din Zărneşti, după ce a secerat pur şi simplu un stâlp de curent al societăţii Electrica.

CITIŢI ŞI:

Infrastructura şoselelor, extremă urgenţă! Poliţiştii de la Rutieră cer investiţii pentru a opri seria accidentelor cu urmări tragice


Şoferul a băut în noaptea de joi spre vineri suficient de mult cât să nu realizeze cam cât de tare apasă pedala de acceleraţie. Prima curbă uşoară întâlnită în cale, de pe Bulevardul Stadionului, în dreptul arenei de fotbal Gloria, a fost de ajuns ca maşina să părăsească şoseaua, să rupă un gard metalic şi apoi să spulbere un stâlp de câteva tone care s-a prăbuşit pe plafonul maşinii.

Speriaţi de zgomotul asurzitor care a răsunat în noapte, zeci de buzoieni au ieşit din case şi s-au îndreptat spre locul accidentului, cu gândul să salveze victimele.

„Eram pe balcon şi fumam o ţigară cu un prieten când am auzit bubuitura. Am crezut prima dată că a explodat ceva apoi ne-am dat seama că este un accident şi am coborât în grabă să vedem dacă sunt morţi sau răniţi. Am rămas şocat când am văzut că din maşina avariată şoferul a ieşit pe picioare”, a declarat Dan Toader, unul dintre martori.

Minunea a fost deplină pentru că, la scurt timp după ce şoferul încerca să realizeze cam ce s-a întâmplat, dintre fiarele contorsionate s-au mai ivit pe rând toţi pasagerii din maşină.

„Nu mi-a venit să cred că niciun pasager din maşină nu a suferit răni grave. Au avut un noroc chior”, a declarat Costel Stan, un trecător care se afla aproape de locul accidentului.

Deşi nu au suferit răni grave, celelalte victime, adolescenta de 15 ani, femeia de 25 de ani din Zărneşti şi copilul de doi ani au fost preluaţi de mai multe ambulanţe pentru ingrijiri medicale şi analize suplimentare.

Şoferul a scăpat cu doar câteva zgârieturi pe faţă iar oamenii legii şi-au făcut datoria şi l-au transportat la spital pentru analize de sânge şi apoi, la sediu, pentru declaraţii. „Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei şi a consumului de alcool. La testul cu fiola şoferul a fost depistat cu 0,53 la mie alcool în sânge. S-a deschis dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă”, a declarat agentul de poliţie Ciprian Sava.

Deranj în tot cartierul

Accidentul rutier de azi-noapte a avut efecte şi printre locatarii din blocurile din vecinătate. Prin retezarea stâlpului, locatarii din cartierele Crâng şi Micro 14 au rămas fără serviciile de internet şi televiziune prin cablu. De asemenea, pentru că zona era acoperită cu resturi ale maşinii avariate, fire de curent şi bucăţi din stâlp, agenţii de poliţie şi jandarmii au au blocat circulaţia mai bine de două ore.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite