Etern şantier pe străzile oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe străzi din Buzău sunt de peste două luni adevărate şantiere, lucrările interminabile de asfaltare fiind deja motiv de enervare a şoferilor.

Buzoienii devin din ce în ce mai nerăbdători cu muncitorii de la asfaltări, pe care îi acuză că, în loc să îşi facă treaba, staţionează cu săptămânile pe anumite străzi.

Nu de puţine ori, lucrătorii de la Urbis sunt înjuraţi de şoferi furioşi. De asemenea, paginile de audienţe on-line sunt asaltate de mesaje dure la adresa autorităţilor, acuzate că nu grăbesc lucrările.

„De şase săptămâni a fost decopertat asfaltul pe o porţiune de cinci sute de metri şi nici până în ziua de astăzi nu s-a efectuat nicio lucrare de asfaltare a străzii. Din această cauză vehiculele, multe dintre ele de tonaj greu, provoacă trepidaţii şi mai serioase decât de obicei, afectând structura de rezistenţă a casei”, scrie Horia Pătraşcu, un localnic de pe strada Marghiloman.

Cele mai mari probleme sunt semnalate pe străzile Transilvaniei şi pe Chiristigii. Conducerea Primăriei spune însă că lucrările decurg într-un ritm satisfăcător, având în vedere că demersul este unul de anvergură.

„Pe Transilvaniei nu s-a mai asfaltat de peste 30 de ani iar acum refacem porţiuni mari, întrucât sunt foarte multe gropi. Segmentul de drum intrat în reparaţie are un kilometru şi este pe patru benzi”, ne-a declarat Gabriel Baltă, director tehnic în Primăria Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite