Emoţii pentru pompierii din Râmnicu Sărat, chemaţi să intervină ca la Mihăileşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihăileşti, la indigo
Mihăileşti, la indigo

Pompierii din Râmnicu Sărat au fost anunţaţi aseară despre producerea unui accident rutier între localităţile Slobozia Bradului şi Obrejiţa la km 156, în judeţul Vrancea. În apel se spunea că un tir încărcat cu 22 tone de îngrăşământ chimic (uree cu o concentraţie de 46% azot) a fost lovit din spate de un alt tir. În urma impactului, unul dintre saci s-a rupt provocând deversarea unei cantităţi de aproximativ 30kg de în

La faţa locului s-au deplasat forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Sărat. Echipajele de pompieri în cooperare cu echipajele de poliţie ale IPJ Vrancea şi ale Poliţiei Râmnicu Sărat au izolat zona şi au asigurat perimetrul pentru a preîntâmpina producerea unei situaţii de urgenţă.

De asemenea, s-a acţionat pentru degajarea cantităţii de îngrăşământ căzută pe carosabil şi pentru scoaterea în afara părţii carosabile a tirurilor, pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Din accident nu au rezultat victime, însă au fost înregistrate pagube materiale estimate la valoarea de peste 100.000 lei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite