Eleva Adina Răducan a cântat cu idolul ei, Horia Brenciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 11 ani, buzoianca Adina Răducan a ajuns să cânte alături de solistul din România pe care îl aprecia cel mai mult: Horia Brenciu. Talentul ei în muzică a ajutat-o să ajungă pe aceeaşi scenă cu vedeta.

Adina este o elevă conştiincioasă, în Liceul de Artă, la clasa de pian şi canto. A participat la nenumărate festivaluri şi concursuri, “Vreau să Fiu Vedetă”, “Ploaia Steluţelor”, “Mamaia Copiilor”, la care a luat primele locuri.

Aşa a ajuns să fie apreciată, de la distanţă, chiar de Horia Brenciu, vedeta care îi intrase de mult la suflet micuţei cântăreţe. “Această copilă minunată care m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o”, aşa scria Horia Brenciu, pe blogul său, despre Adina Răducan.

“Îmi place mult vocea lui Horia şi am avut norocul să cânt alături de el. Cândva, de ziua lui, colegii din formaţie i-au dăruit un duet cu mine. Începuse să interpreteze “Cose della vita” iar eu am cântat din culise peste el. S-a bucurat extraordinar de mult şi asta m-a făcut fericită şi pe mine”, îşi aminteşte Adina.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite