Piloţii de Extreme Adventure duc vin fiert şi benzină la înzăpeziţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Douăzeci de vehicule off-road sunt în misiunea umanitară
Douăzeci de vehicule off-road sunt în misiunea umanitară

Un convoi format din autoturisme off-road şi ATV-uri a plecat la ora 12, din satul Spătaru, cu ajutoare de primă urgenţă pentru persoanele din vehiculele rămase înzăpezite între Căldăruşanca şi Urziceni.

O parte din buzoienii care participă an de an la concursurile de off-road, Romanian Extreme Adventure, s-au reunit în această dimineaţă la un supermarket din Buzău, pentru a se aproviziona cu zeci de baxuri de băuturi şi dulciuri. Au cumpărat apoi mai multe canistre cu benzină şi motorină, cu bani din buzunarele proprii. Cei 20 de piloţi de maşini de teren şi ATV-uri s-au încolonat la ieşirea din Spătaru după care au pornit în convoi, la ora 12.

„Cu vehiculele pe care le avem, putem merge în paralele cu şoseaua şi astfel avem şansa să pătrundem în mijlocul convoiului. Ne-a sunat un prieten care stă de aseară cu un copil de opt luni în maşină, fără lapte, fără hrană şi ne-a spus că mai sunt mulţi ca el. Le ducem de la alimente, ţuică şi vin, ca să se încălzească până la motorină şi benzină. O să vedem cam ce mai au nevoie şi încercăm să ne mobilizăm din nou”, ne-a declarat Lucian Băcanu, organizatorul convoiului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite